Wie zijn we

Over onsIn 2005 zijn André Collavino en Jan de Rook (JdR) gestart met het organiseren van fietsvakanties naar oa Mallorca, Frankrijk en Spanje vasteland. Vanaf juli 2005 is Wim Bédorf de 3e aandeelhouder.

Per juli 2006 is Jan zich volledig gaan richten op Frankrijk en Spanje en André en Wim zijn verder gegaan met een eigen organisatie onder de naam: Mallorca Cycling Sport

Om verwarring bij onze gasten te voorkomen is de merknaam, JdR Cycling, ongewijzigd.

In 2008 is Jan de Rook met zijn gezin verhuisd naar Spanje en biedt vanuit 2 luxe villa's sportieve arrangementen aan.

JdR Cycling heeft voor het seizoen 2009 2 bestemmingen: Mallorca en Frankrijk.

Vanaf 1 januari 2010 heeft André het aandeel van Wim overgenomen. Ook dit jaar bestaat het team van begeleiders uit de ervaren groepsleiders, Roger. Alain, Ger, Bouke, Theo, Thea en Jan.

2011 wordt ons 6e jaar op Mallorca. Het team ervaren groepsleiders bestaat uit, Alain, Roger, Vic, en Elza allen uit Belgie en Ger, Jan, Theo, Thea, Rudy (1e jaar groepsleider), Natasja (stagiare HBO sportmanagement) en André uit Nederland. Bouke is regelmatig aanwezig als mecanicien.

2012. Alweer ons 7e jaar en wij hopen weer veel gasten te mogen ontvangen.

2013. Ons vaste team bestaat uit Roger en Alain uit Belgie, Ger, Bouke, Theo, Thea, Jan, Rudy en Andre uit Nederland.  

2014. Johan en Frans komen ons team van 9 personen versterken. Beide zijn al diverse keren op Mallorca geweest en passen uitstekend in ons ervaren team. De andere groepsleiders, waarvan sommige al meer dan 10 jaar begeleider, zijn; Roger en Alain uit Belgie, Ger, Theo, Bouke, Thea, Jan, Rudy en Andre uit Nederland.

2015 wordt voor ons een jubileumjaar. We ontvangen dan voor het 10e jaar gasten en doen dit met nog meer gratis extra’s vanwege dit speciale jaar.

2016 is ons 11e seizoen en ook dit jaar is het ervaren team weer aanwezig van februari t/m mei en begin september voor 6 weken. Bouke en André zijn er begin februari om het seizoen voor te bereiden en Alain en Jan ontvangen de eerste gasten vanaf 13 februari.

2017 Alweer ons 12e seizoen op dit fietseiland bij uitstek. Na de economisch lastige periode in Spanje merk je sinds 2015 dat er weer veel activiteit is. Er worden nieuwe hotels gebouwd en bestaande gerenoveerd, terrassen op de boulevard krijgen een loungesfeer en de infrastructuur wordt verder verbeterd. Allemaal positieve ontwikkelingen voor een geslaagde fietsvakantie.

2018 wordt ons 13e seizoen en we zijn er vanaf de 3e week februari t/m eind mei. In het najaar ontvangen we de eerste gasten op 31 augustus en zijn er tot medio oktober. We zien ook dit jaar weer een groot aantal repeaters. Het blijkt maar weer dat Mallorca, ook na meerdere bezoeken, uitdagend blijft.

2019, alweer ons 14e seizoen met het vaste Team van begeleiders. In 2018 zijn de wegen verder verbeterd met bv nieuw asfalt op de kustweg naar Andratx en wegen in het binnenland zijn verder uitgebreid. Ook op de boulevard is er merkbaar geinvesteerd met een toename van loungeachtige terrassen en nieuwe eetgelegenheden. Kortom, alles is aanwezig voor een fijn verblijf.

Lees meer...