Airlines

Image

U kunt met diverse Airlines rechtstreeks vliegen vanaf Nederland, Belgie en Duitsland naar Palma de Mallorca in circa 2.15 uur. Transavia vliegt in de wintermaanden vanaf Amsterdam en Eindhoven. In april zijn er vanaf deze plaatsen en ook Rotterdam uitgebreide mogelijkheden. Vueling en EasyJet vliegen in het vroege voorjaar beperkt vanaf Amsterdam en met een overstap kunt u ook kiezen voor Iberia en Swiss Air. Vanaf de grensstreek zijn er mogelijkheden met Ryanair en vanaf Belgie zijn er bv ook rechtstreekse vluchten met Jetairfly.

De maatschappij Ryanair en EasyJet kunnen wij niet voor u reserveren maar indien u dit zelf reserveert zijn er o.a. mogelijkheden met vertrekhaven, Eindhoven, Weeze en Zaventem. Transfer naar/van hotel € 17,50 p.p. (Ook is het mogelijk om zelf een taxi te nemen of de snelle busverbinding naar Playa de Palma)

 

Jetairfly
Jetairfly heeft als thuisbasis Zavetem en vliegt naar 105 bestemmingen.ImageTransavia, vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam
Deze gerenommeerde Airline heeft als standplaats Amsterdam en is alom bekend. De maaltijd aan boord is exclusief. U kunt koffie/thee en broodjes aan boord bestellen.
Bagage 15 kg is € 42 p.p. en 20 kg is € 52 p.p.