Airlines

Image

U kunt met diverse Airlines rechtstreeks vliegen vanaf Nederland, Belgie en Duitsland naar Palma de Mallorca in circa 2.15 uur. Transavia vliegt in de wintermaanden vanaf Amsterdam en Eindhoven. In april zijn er vanaf deze plaatsen en ook Rotterdam uitgebreide mogelijkheden. Vueling en EasyJet vliegen in het vroege voorjaar beperkt vanaf Amsterdam en met een overstap kunt u ook kiezen voor Iberia en Swiss Air. Vanaf de grensstreek zijn er mogelijkheden met Ryanair en vanaf Belgie zijn er bv ook rechtstreekse vluchten met Jetairfly.

De maatschappij Ryanair en EasyJet kunnen wij niet voor u reserveren maar indien u dit zelf reserveert zijn er o.a. mogelijkheden met vertrekhaven, Eindhoven, Weeze en Zaventem. Transfer naar/van hotel € 17,50 p.p. (Ook is het mogelijk om zelf een taxi te nemen of de snelle busverbinding naar Playa de Palma)

 

Lees meer...

Transfer

Image De afstand tussen de luchthaven en het hotel is enkele kilometers waardoor de transfertijd slechts 15 minuten bedraagt.

U wordt automatisch opgehaald, als uw vlucht via JdR Cycling is geboekt. Deze transfers worden uitgevoerd door onze partner Janerbus.
Regelt u de vlucht zelf dan kunt u tegen betaling ook gebruik maken van deze service. (€ 17,50 p.p retourbasis). Natuurlijk ook mogelijk om zelf een taxi te nemen of de snelle busverbinding.

Indien u uw eigen fiets meeneemt zijn de kosten voor uw fiets € 20 retour. ( luchthaven-hotel vv.)

Lees meer...

Hotel

Image De RIU keten behoort tot de 30 grootste van de wereld en heeft als oorsprong Mallorca.

Hier is de familie van Luis Riu tientallen jaren geleden begonnen met de bouw van hun eerste hotel en inmiddels vindt u de hotels verspreid over de hele wereld.

Lees meer...