Reisverslagen

Vrouwen Restore-EBH Advocaten cyclingteam op Mallorca

Terug naar het overzicht

gasten_reis06.jpgOp 25 maart vertrok een groep naar Mallorca in de veronderstelling in korte mouwen en korte broek te kunnen fietsenIn de week dat het zuiden van ons land druk was met carnaval trainden de vrouwen van het Restore-EBH Advocaten cyclingteam op Mallorca.

Het doel van de week was vooral veel trainingsuren maken begeleid door een lekker zonnetje. Het zonnetje liet het de eerste dagen een beetje afweten, maar was in loop van de week steeds meer te zien. Aan het eind van de week werden zelfs de streepjes op armen en benen alweer zichtbaar!

De ontvangst na aankomst in het hotel door de mensen van JDR Cycling was super. Meteen werd een afspraak gemaakt voor het eerste verkenningsrondje ’s middags. Nadat de fietsen in elkaar waren gezet maakten we onder begeleiding van Andre een mooie ronde van ongeveer 60 km.
De rest van de week hebben we met onze eigen begeleiders schitterende tochten over het eiland gemaakt. Het eiland is super om te trainen: schitterende omgeving, mooi weer, bergen of juist niet. Vooral de tochten over de Soller, de Pieg Major en de kustweg naar Andratx zijn bij goed weer zeker een aanrader!
Ruim 750 trainingskilometers verder zijn de meiden van het team helemaal klaar voor het seizoen. Laat de wedstrijden maar beginnen!
We hebben het super naar onze zin gehad bij JDR Cycling op Mallorca: alles goed geregeld, mooi hotel, prima eten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Linda