Reisverslagen

Reisverslag Mallorca oktober

Terug naar het overzicht

reis_0611_Joris_sm.jpgHet leven kan zo zijn verrassende overvallen hebben op het menselijk gestel en dan is het zaak om op zoek te gaan naar herstelmogelijkheden. Ontspanning door inspanning is een bekend credo wat ik me ter harte nam en dus besloot ik begin oktober naar Mallorca te willen. JdR Cycling was voor mij volledig onbekend maar ik belandde in mijn zoektocht op het internet “toevallig” op de site van deze nog jonge organisatie. Wat ik daarop allemaal las kwam heel prettig en betrouwbaar op me over, dus –de koe bij de horens- en s avonds meteen geboekt.

 

De volgende morgen werd ik al vroeg gebeld door Wim, en ook dit contact was erg plezierig. Wim regelde alles voor me en 3 dagen later zat ik voor het eerst van mijn leven op Mallorca, wat eigenlijk heel dichtbij ligt.
Ik was weer midden in de zomer, zon en 25 graden. Heerlijk. In het hotel werd ik opgewacht door André Collavino (ook weer prima volgens afspraak) die me aan de rand van het zwembad inpraatte over JdR en het weekprogramma, het ging allemaal lekker losjes en relaxed.
Ik kan iedere fietsliefhebber die zorgeloos een weekje lekker wil fietsen aanraden om mijn goede ervaringen met JdR Cycling Mallorca eens te checken. Mij is het in ieder geval prima bevallen. En ja Mallorca als fietsbestemming…dat was natuurlijk afwachten. Zou het mij als Alpen/Pyreneenganger niet allemaal te vlak zijn?

 

Beste fietsmaten: het is er heerlijk fietsen! En voor wie klimmetjes wil doen…allemaal mogelijk! En de wegen en de natuur en het klimaat, het is er heerlijk. Het was voor mij de eerste keer, maar ik heb een ontdekking gedaan. Ik ga vaker. Tot ziens op Mallorca.

Joris van Saaze/ Nieuwegein