Vlucht

Image

U kunt met diverse Airlines rechtstreeks vliegen vanaf Nederland, Belgie en Duitsland naar Palma de Mallorca in circa 2.15 uur. De prijzen varieren sterk. De redenen zijn o.a. het moment van reserveren, vakantie of geen vakantieperiode en vertrek in het weekend of doordeweeks. Transavia vliegt in de wintermaanden vanaf Amsterdam en Eindhoven. In april zijn er vanaf deze plaatsen en ook Rotterdam en Groningen uitgebreide mogelijkheden. Vueling en EasyJet vliegen in het vroege voorjaar vanaf Amsterdam en met een overstap kunt u ook kiezen voor Iberia en Swiss Air. Vanaf de grensstreek zijn er mogelijkheden met Ryanair en Germanwings en vanaf Belgie zijn er bv ook rechtstreekse vluchten met Jetairfly.

De maatschappij Ryanair en EasyJet kunnen wij niet voor u reserveren maar indien u dit zelf reserveert zijn er o.a. mogelijkheden met vertrekhaven, Eindhoven, Weeze, Keulen en Zaventem.

  • Wij kunnen de vlucht voor u reserveren tegen de internetprijs + € 10,- servicekosten. U kunt dan gebruikmaken van onze transferservice.  
  • Boekt u zelf de vlucht dan kunt u ook, zonder kosten, gebruikmaken van onze transferservice.
  • Er zijn retour vluchten, inclusief toeslagen en bagage, vanaf circa € 140/160,- per persoon.
  • Ons advies is om vroeg te boeken. Hierdoor heeft u meer kans op beschikbaarheid tegen een gunstiger prijs. 

Transfer

Image

Kort voor vertrek ontvangt u een voucher voor de transfer per shuttleservice. Naar de bestemming Ca’n Pastilla/Playa de Palma is er vanaf 4 personen een taxiservice. Is er voor u een shuttleservice geregeld maar wilt u sneller naar uw bestemming dan is er buiten de centrale hal een taxistandplaats. Een taxi naar Ca’n Pastilla bijvoorbeeld is ca € 16/18 enkele reis.  

 

Hotel

Op ca 10 km van het vliegveld ligt aan de 7 km lange boulevard Ca’n Pastilla en Playa de Palma. U kiest dan voor een prima uitvalbasis voor allerlei routes van (relatief) vlak tot bergachtig. Het voordeel van deze locaties is een korte transfer en een ligging vlakbij Palma stad.
In het Noorden ligt de authentieke badplaats Port Pollenca. Een rustiger ligging en u bent niet ver van de bergen. Ook Cap Formentor, het bezoeken meer dan waard, ligt in de buurt.   
Voor de gasten die geen vaste standplaats willen is er een mooi alternatief. 8 daagse rondreizen inclusief bagageservice met verschillende routes qua afstand en moeilijkheidsgraad.    

  • Sinds enkele jaren is er voor de Balearen een ecotax. In 2019 was het tarief in het voorseizoen voor een 3 sterren hotel € 1,10 per persoon per dag en voor een 4 sterren hotel € 2,00 per persoon per dag. In het hoogseizoen is 3 sterren € 2,20 p.p.p.d. en 4 sterren € 4,00 p.p.p.d.
  • Indien u een hotel wenst buiten ons aanbod dan kunnen wij deze voor u aanvragen tegen een kleine meerprijs.
  • Ons advies is om vroeg te boeken. Hierdoor kunt u gebruikmaken van de vroegboekkortingen en voorkomt u volgeboekte data. Vroegboekkortingen vervallen bij de meeste hotels eind november of eind december.  

 

Lees meer...