Maatvoering huurfiets

ridley_groep.jpgJdR Cycling beschikt over de volgende framematen:

Ridley race = XS – S – M – L en XL. Ridley sportfiets = 51 - 54 en 57cm
Litespeed = S – M – ML – L en XL.

 

Op het offerteformulier kunt u de gewenste framemaat van de Ridley huurfiets (in centimeters)doorgeven. Indien u kiest voor een Litespeed huurfiets dan kunt u deze aanvragen per mail. info@jdrcycling.com. U ontvangt dan binnen 48 uur een antwoord.

 

Belangrijk: Pedaalsystemen en zadel. Zie onze informatie bij de rubriek Veel gestelde vragen. 

Hieronder vindt u alle gegevens over de maatvoering en op welke wijze u de framemaat goed kunt bepalen.

Maatvoering Ridley

ridley_tritonS.jpg Algemene gegevens Ridley Icarus.

De zadelpen die gebruikt wordt voor deze sloping fietsen hebben een lengte van 31 cm waarvan minimaal 10 centimeter in het frame gemonteerd moet zijn.

De voorbouw is voor alle fietsen 9 tot 13 cm lang.

In de onderstaande voorbeelden hebben we de zadelpen op 15 centimeter afgesteld en is het mogelijk het zadel 1 ½ centimeter naar voren en naar achteren te plaatsen.

Lees meer...

Maatvoering Litespeed

Litespeed-foto.jpg Algemene gegevens Litespeed Siena

De zadelpen die gebruikt wordt voor deze sloping fietsen hebben een lengte van 35 cm waarvan minimaal 8 centimeter in het frame gemonteerd moet zijn.

In de onderstaande voorbeelden hebben we de zadelpen op 19 centimeter afgesteld en is het mogelijk het zadel 1 ½ centimeter naar voren en naar achteren te plaatsen.

Lees meer...

Maatvoering Sportfiets

Algemene gegevens Ridley Sportfiets

De sportfiets heeft de kenmerken van onze Ridley racefiets qua rijeigenschappen. Verschillen vindt u in de lage instap, de 27 versnellingen (Shimano Deore), het spaghettistuur (in te stellen op comfortabel of meer sportief) en een allround zadel. Er zijn 3 maten (S= 51cm, M= 54cm en L=57cm) beschikbaar en deze zijn geschikt voor een lichaamslengte van ca 1.55 tot 1.85.