Fietsvakanties Mallorca 2019

Fietsen in Mallorca

Na het succes van 2018 organiseert JdR Cycling in 2019 voor het 14de jaar fietsvakanties.
Kleinschalig opgezette fietsvakanties met een ongedwongen sfeer waar de gast centraal staat en er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning.

In 2019 kunt uit kiezen uit 4 hotels. Naast ons 3 sterren "basishotel” Riu Concordia kunt u ook kiezen voor de 4 sterren hotels, Obelisco, Riu Bravo of Riu Festival. (Festival open vanaf 25 april)  

Wij begeleiden op 2 nivo's, sportief licht en sportief (zie ons fietsprogramma). Voor recreatieve fietsers hebben we diverse routesuggesties.

Groepen:

GroepU kunt onder begeleiding van de groepsleider meefietsen zonder bijbetaling. Ons motto, naast veiligheid voor alles, met de groep een goede balans vinden tussen inspanning en ontspanning.

Dit betekent voor de sportieve fietser dat men regelmatig op eigen tempo fietst (bv. bergop) maar er is ook ruimte voor een tussenstop in een cafĂ© of restaurant.

De sportief licht fietser kiest voor 70 tot 90 km per dag en fietst met een wat lager gemiddelde snelheid. Natuurlijk stoppen we ook met deze groep voor een koffiepauze in de fraaie Mallorcaanse dorpjes.

Natuurlijk kunt u ook individueel fietsen. Met de gratis plattegrond en onze tips fietst u uw eigen programma.

Mallorca:

KaartDe kustwegen van Mallorca zijn licht glooiend en het binnenland is vlak tot heuvelachtig, dus zeer geschikt voor de recreatieve en sportieve fietser.

De westkust, met bergen tot 1000 meter, is een uitdaging voor de sportieve fietser en voor velen dan ook het hoogtepunt van de fietsvakantie.

Voor de niet fietsende medereiziger of tijdens een rustdag is de hoofdstad Palma de Mallorca beslist een bezoek waard.

Vanuit onze standplaats Playa de Palma (12 km zuid oostelijk van de hoofdstad) zijn er veel excursiemogelijkheden. Wij adviseren u graag.