Groepsleider

Groepsleider(4).jpg

JdR Cycling biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een Nederlands sprekende groepsleider te fietsen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

In het vroege voorjaar vertrekken we om 10.00 en later in het seizoen om 09.30. Na afloop van de rit wordt er in wielercafé La Terraza voor de liefhebbers nog wat nagepraat onder het genot van een drankje. Groepsleider (2).jpg

 

De meeste gasten zijn om een uur of 4, half 5 weer terug in het hotel. Na een verfrissende douche nog alle tijd voor een wandeling over de boulevard of uitrusten op één van de vele terrassen.

Wij hebben een vast team van begeleiders (Alain, Roger, Rudy, Jan, André, Johan en Frans) die al jaren op Mallorca fietsen. Zij hebben veel ervaring met groepen en kennen de mooiste routes van het eiland. Voor hen staat veiligheid voorop maar natuurlijk is er ook ruimte voor wat sportieve strijd. Op een klim bijvoorbeeld en bepaalde rustige wegen kan men op eigen tempo fietsen.

Voor vertrek wordt de route doorgesproken maar onderweg kan in overleg altijd besloten worden nog wat extra kilometers te fietsen.

Onze benadering is ongedwongen, zeer persoonlijk en klantgericht.

Let op. Het dragen van een helm is verplicht.