Sportief weekprogramma

Sportief weekprogramma Tijdens uw verblijf kunt u op ma-di-do-vr onder begeleiding van een JdR groepsleider mooie fietstochten maken.

Het fietsen onder begeleiding heeft veel voordelen, het is gezellig, u fietst de mooiste routes op doorgaans rustige wegen en bij een pechgeval kunt u snel weer verder. Voor vertrek wordt de route met de groep doorgenomen. Kosten voor het deelnemen aan de groepsritten zijn €5,- per persoon per dag.

Lees meer...

Sportief licht weekprogramma

Image Voor de sportief licht fietser is de geaccidenteerde zuidoostkust en het glooiende binnenland met klimmetjes tot 5 kilometer (gemiddeld percentage 4 tot 6%) prima geschikt. Met een goede basisconditie en (enige) fietservaring zijn de routes van 70 tot 90 km uitdagend en goed te doen.
Mocht u kiezen om onder begeleiding van een Nederlands sprekende groepsleider te fietsen (zonder bijbetaling) dan vindt u hierbij één van onze weekprogramma’s.

Lees meer...

Programma op maat

Image Wij organiseren fietsweken op maat voor bedrijven, winkels en instellingen. Dit kan een “basic” fietsreis zijn zoals JdR Cycling deze publiceert in de folder en op de website, maar ook kunnen er allerlei extra’s aangeboden worden waardoor het speciale karakter van de fietsvakantie benadrukt wordt.

Wilt u liever fietsen met uw eigen fietsvrienden/vriendinnen onder begeleiding van een "privé groepsleider"? Natuurlijk kunnen wij dan een offerte voor u uitbrengen.
Ter plaatse kunnen we in overleg een pasklaar programma opstellen.

Lees meer...