Disclaimer

Deze website is bedoeld voor het verstrekken van informatie aan de bezoeker.
Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies. JdR Cycling is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie op deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover JdR Cycling geen controle heeft.

JdR Cycling aanvaart geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke informatiebronnen. Voor het aanbieden en leveren van producten en diensten op deze website maakt JdR Cycling gebruik van persoonsgegevens.

In het privacy statement vindt u informatie over de manier waarop bij het gebruik van deze website met uw gegevens wordt omgegaan en op welke wijze uw privacy daarbij wordt beschermd.