Airlines

Image

U kunt met diverse Airlines rechtstreeks vliegen vanaf Nederland, Belgie en Duitsland naar Palma de Mallorca. Transavia vliegt in de wintermaanden doordeweeks vanaf Amsterdam en Eindhoven. In april zijn er vanaf deze plaatsen en ook Rotterdam mogelijkheden in het weekend. Vanaf de grensstreek (bv. Dusseldorf, Koln, Munster) zijn er mogelijkheden met Air Berlin. Vanaf Belgie zijn er bv rechtstreekse vluchten met Jetairfly. De vliegtijd van bv Amsterdam naar Mallorca rechtstreeks is 2.15 min.

De maatschappij Ryanair kunnen wij niet voor u reserveren maar indien u dit zelf reserveert zijn er o.a. mogelijkheden met vertrekhaven, Eindhoven, Weeze en Zaventem. Transfer naar/van hotel eur 17,50 p.p.(Ook mogelijk zelf een taxi nemen of de snelle busverbinding naar Playa de Palma)

De Spaanse aanbieder Vueling vliegt met een overstap vanaf Amsterdam en beperkt rechtstreeks.

Als u kiest voor Iberia dan is er een tussenstop in Madrid of Barcelona.
De vliegtijd bedraagt dan ca 4 1/2 uur. Ook Swiss Air heeft vluchten met een stop in Zurich.

* kunt de vluchtschema's van de airlines bekijken door op de banner te klikken.

 

Lees meer...

Transfer

Image De afstand tussen de luchthaven en het hotel is enkele kilometers waardoor de transfertijd slechts 15 minuten bedraagt.

U wordt automatisch opgehaald, als uw vlucht via JdR Cycling is geboekt. Deze transfers worden uitgevoerd door onze partner Janerbus.
Regelt u de vlucht zelf dan kunt u tegen betaling ook gebruik maken van deze service. (€ 17,50 p.p retourbasis). Natuurlijk ook mogelijk om zelf een taxi te nemen of de snelle busverbinding.

Indien u uw eigen fiets meeneemt zijn de kosten voor uw fiets € 20 retour. ( luchthaven-hotel vv.)

Lees meer...

Hotel

Image De RIU keten behoort tot de 30 grootste van de wereld en heeft als oorsprong Mallorca.

Hier is de familie van Luis Riu tientallen jaren geleden begonnen met de bouw van hun eerste hotel en inmiddels vindt u de hotels verspreid over de hele wereld.

Lees meer...